Kaukolämmön hintaan tehdään 11,5 % tarkistus 1.1.2023 alusta

Haukivuoren Lämpö Oy korottaa polttoaineiden hinnannousun myötä kaukolämpöenergian hintaa 11,5 % 1.1.2023 alkaen. Korotus ei toistaiseksi koske tehomaksua (perusmaksua) vaan pyrimme säilyttämään sen ennallaan hyvällä ja ennakoivalla huollolla.

Päivitimme myös Haukivuoren lämpö Oy:n kaukolämmön yleiset sopimusehdot. Muutos perustuu energiatehokkuuslain muutoksiin sekä valtioneuvoston asetukseen lämmityksen, jäähdytyksen ja veden kulutus- ja laskutustiedoista ja kustannusten jakamisesta 254/2021. Samalla yhtenäistämme maksujen eräpäivän 3 viikosta 14 vuorokauteen.

Muutokset eivät ole merkittäviä, joten sopimusehtojen päivitys ei edellytä teiltä erillisiä toimenpiteitä.

Asiakkaalla on kuitenkin oikeus 30 päivän ajan muutoksesta tiedon saatuaan irtisanoa kaukolämpösopimus kuukauden irtisanomisajalla ilman, että muutetut ehdot koskevat heitä.

Kehotamme kaikkia asiakkaitamme osallistumaan valtakunnalliseen Astetta alemmas- energiansäästökampanjaan omalta osaltaan ja tarkastelemaan omaa energiankulutustaan.